maanantai 13. elokuuta 2012

Nukkumatti ei osaa meille

Hei, täällä mä oon vaikka pitäis kai olla jo nukkumassa. Arvatkaa väsyttääkö?
Ei. Ei yhtään.
Voin kertoa, että huomenna aamulla aikaisin, kun mun kello soi, mua nukuttaa. Mutta tällaista se on mulla aina sunnuntaina... Ei haittaa - teen jotain mukavaa, kuten bloggaan... ihan vaan hetken, pienen jutun verran.

Meillä oli hyvä viikonloppu. Kaikki oli taas koolla, mentiin ja tultiin...
On se jännä juttu, miten nopeasti sitä pyörähtää taas arkeen, kun työ alkaa.

Viime viikko meni oikeastaan kokonaan töissä, vaikka oppilaat tulivatkin vasta keskiviikkona. Torstaina tuntui jo siltä, että täällähän sitä on oltu jo taas vaikka kuinka kauan ja loma tuntui kaukaiselta muistolta.
Mutta hyvä niin, eipä ainakaan ole liiemmin sopeutumisvaikeuksia, kuin ehkä noihin aamuherätyksiin. No joo, ehkä ihan vähän myös arjen organisointiin, kun siihen on nyt vähemmän aikaa käytettävissa :)

Elma selvästi sympatiseeraa ja komppaa mua tässä töiden aloittamisen lomassa - onhan se niin totta, että työnteko voi helposti uuvuttaa... ja varsinkin, jos sitä katsoo vierestä... :DD



Otoksia viimeaikaisista ompeluksista... nämä alla olevat ovat jo uudessa kodissa, mutta ehdin kuvaamaan ne kuitenkin ennen sitä.



Joku saattaa muistaakin tuon pionin... mietin joskus taannoin, tekisinkö siitä tyynynpäällisen vai kassin. Kassiksi päätyi.




Kassin toiselle puolelle tein ihanan ystäväni ja puotikumppanini Viipin inspiroittamana tuollaisen ryppykoristeen jämäkankaasta.




Viipin ihanissa pellavamekoissa on jos jonkinmoisia yksityiskohtia, mm. juurikin tuon tyyppisiä rypytettyjä kaitaleita, jotka mekoissa ovat tosi näyttäviä ja antavat niille ylellisen ripauksen. 


Toiseen kassiin tuli iso pitsiliina, jolloin näyttääkin siltä, että kassi onkin farkkulaukun sijaan pitsilaukku.




Tähän laukkuun ompelin lisäksi pitkän olkahihnan bambukahvojen kaveriksi. Hihnan saa täysin piiloon, jos haluaa kantaa laukkua kahvoista.


Taustalla näkyy mun työmaa, oma luokka, jossa juuri aloitin 15. kouluvuoden. Uusi vuosi, uudet kujeet - niin se mulla aina menee, kun joka vuosi lapset vaihtuu uusiin.
Mutta hei, kai mun täytyy nyt yrittää lähteä yöpuulle... joku jo kuorsaa mun vieressä täällä sohvalla varsin äänekkäästi ja näkee unia.
Joku, jolla on vaaleanpunainen kaulapanta ja kippura häntä :)
Arvaatteko?

Aurinkoista maanantaita,

Ellis

Ps. Mieletön sateenkaari tuli tänään vastaan, kun vein vanhinta tyttöstä bussille. Ihmeteltiin sateenkaaren todella kirkkaita värejä ja suurta kokoa. Kokonainen kaari, kauttaaltaan melko kirkaskin. Oli vaan ihan pakko ikuistaa :)
Onkohan siellä kultaa?




23 kommenttia:

  1. Joskus sitä vaan pyörii sängyssä...eipä sille hirveest mitään voi. Ja väkisin nukkuminen on kaikkein kauheinta. Mieluummin tekee jotian mielekästä.
    Olitpa taasen tehnyt upeita laukkuja! :)
    Mukavaa alkavaa työviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, parempi puuhastella jotain ja odottaa, että väsyttää - ei tarvitse turhaan pyöriä sängyssä odottamassa unta...
      Kiitos :))
      Sinullekin mukavaa ja kesäistä viikkoa!

      Poista
  2. Mä niiiin tiedän noi su-illan valvomiset (ja vähän muidenkin iltojen ) ja aamumakoisan syvän unen, josta juuri nytkin yritän tolpilleni selvitä espresson ja blogisi avulla, uuuuh! Eilen oikein panostin unentuloon eli saunoin ja uin pitkän kaavan mukaan (puhelin ties missä, huomasin soittosi vasta herätystä säätäessäni) , mut puolen yön yli taas tössötin ennen nukku-mattia.
    Sä oot pari askelta edellä tässä arjessa, meille lapset tulevat tänään. Viime viikko kyllä jo säädettiin luokkaa ja pyöritettiin paperi/tilasto/yms härdelliä.
    Heh, hiukka kyllä hymyttää nää meidän tekeleet, elliksen wirberryt, wirberryn ellikset ja silti ihan ellikset ja wirberryt ja hyvältä näyttää!!!! Toi ryppyrimpsu suorastaan kuuluu tuohon, wau!
    Mut hei, nyt on jo juostava - see you!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo... mikähän siinäkin on, ettei vaan osa mennä aikaiseen nukkumaan? Minä tulin tunti sitten mökiltä saunomasta ja uimasta... nyt kyllä vähän väsyttää...mutta kyllä se kohta ohi menee :D
      Kiitos :)) Meillä on kyllä niin samat silmät, millä tehdään... sama levyke tuolla korvien välissä?
      Mietin jo fuusioitumista: Wellisberry? Wirbellis? :D :D

      Poista
  3. Voih, ihania laukkuja olet taas ommellut! Varsinkin tuo pitsi-farkku-laukku!! Laittelehan meiliä niistä sukkajutuista kun ehdit :)

    Mukavaa työviikkoa! Täällä meilläpäin lapset aloittavat koulut huomenna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :))
      Voih, olit kutonut nii-in ihanat kirjoneulesukat, että nyt olen toiveineni ihan sekaisin...
      Kivaa koulunaloitusviikkoa sinne myös!

      Poista
  4. Suloinen pikku Elma....eihän sitä malta sänkyyn mennä ennen, kuin äitkin menee...:)
    Kauniita ovat taas kassisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä... Elma on kyllä sananmukaisesti seurakoira, seuraa koko ajan mun tekemisiäni ja hakeutuu viereen... <3
      Kiitos :))

      Poista
  5. Siis aivan ihania laukkuja olet tehnyt. Ei minuakaan nukuttaisi jos olisi tollanen into ja luomistyön vimma päällä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kovasti! Kunpa saisi välillä luomisvimman sijasta siivousvimman... huusholli näyttää taas siltä, että on vähän luotu :))

      Poista
  6. Siellä on kultaa ja timantteja ihan varmasti. Taidat olla käsityöopettaja ja varmasti tosi herttainen. Nyt arvonta pystyyn niin meillä taviksilla on mahdollisuus voittaa noita ihanuuksia a la Ellis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos kovasti :)) En ole käsityöopettaja, opetan eskariluokkaa... ja musiikkia vähän isommille :)
      Toiveesi on kuultu, arvontaa suunnittelen - kunhan ehdin väsäämään jotain palkinnoksi!

      Poista
  7. Wow mikä sateenkaari! Ihania laukkuja olet taas tehnyt ja tuo pikkuisen apulaisen "väsy-kuva" on suloinen. Hyvää viikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)) Ihanaa viikkoa sinne teille myös - näyttää sielläkin olevan upeat säät!

      Poista
  8. Ihanii laukkui taas ja kiva postaus ♥♥♥

    VastaaPoista
  9. Onpa ihania laukkuja taas Ellis!
    Tuo pitsinen versio aivan aivan ihana!!
    Sunnuntait pruukaa aina olla vaikeita unen suhteen.......paitsi kesälomalla :)
    Iloista perjantaita huomiseksi!!

    VastaaPoista
  10. Mun blogis on kiva yllätys sul ♥♥♥

    VastaaPoista
  11. Kiitos Johanna! Yllätykset on aina ihania :))

    VastaaPoista